Daarom krijgen we de vriendin van Viktor Verhulst niet te zien in ‘De Verhulstjes’

Foto: Streamz

In de reallifesoap ‘De Verhulstjes’, waarin het gezin van de Vlaamse Studio 100-oprichter Gert Verhulst centraal staat, duikt naast zijn vrouw Ellen, zoon Viktor en dochter Marie ook geregeld schoonzoon Jef, de vriend van Marie, op.

Maar dat geldt niet voor Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor. Zij dook nog nooit in de reeks op en daar lijkt ook niet direct verandering in te komen. Tenminste niet als we Viktor zelf mogen geloven.

“Sarah is haar eigen professionele pad aan het bewandelen en ze doet dat heel goed”, vertelt Viktor enigszins trots aan Libelle. “We vinden het dan ook allebei het gezondst voor onze relatie om die niet volledig met de buitenwereld te delen”, verklaart hij de afwezigheid van zijn grote liefde in het programma.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.