Daarom is Babette van Veen nog steeds single

Foto: SBS6

In 2010 scheidde ‘GTST’-actrice Babette van Veen en tv-presentator Bas Westerweel na een huwelijk van twaalf jaar. De reden? Bas was verliefd geworden op hun buurvrouw Vivian en besloot met haar verder te gaan, Babette alleen achterlatend met hun twee zoons Sebastiaan en Silvijn.

De relatie tussen Bas en Vivian bleef eveneens niet duren, waarna hij het geluk zocht bij Marieke Hulsegge. Babette van haar kant vond echter nog steeds geen nieuwe liefde. “Ik ben de ware nog steeds niet tegengekomen”, zegt ze in Story. Al zit het feit dat ze na haar scheiding erg goed weet wat ze wel en niet meer wil in een relatie daar misschien ook wel voor iets tussen.

Zo wil ze geen dingen wel of niet meer doen, alleen maar om een eventuele partner te plezieren. Verder is Babette ook gaan inzien dat je jezelf nooit moet wegcijferen in een relatie. En dus heeft ze voorlopig voldoende aan haar beide zoons als belangrijkste mannen in haar leven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.