28/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Daar was K3 doodsbang voor

Foto: VTM

Geen zin om op te treden

De K3-tjes zijn bij iedereen bekend als vrolijke meiden die op iedereens gezicht een lach toveren door hun leuke dansjes en catchy nummers.

Maar toch schuilt vaak nog heel wat onzekerheid achter die ‘happy faces’. Vooral bij hun deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’ Want daar stonden ze plots zonder entourage en moesten ze het allemaal alleen klaren. En dan kregen ze nog eens het gezelschap van echte iconen zoals Stef Bos en Daan.

“We dachten dat vooral Daan en Stef Bos niet door ons imago van giecheltrienen heen zouden kijken”, bekennen de meiden aan Dag Allemaal. Maar toch viel alles veel beter mee dan verwacht.

Ze werden met open armen ontvangen en kregen zelfs schouderklopjes van Daan en Stef. “Jullie zijn zo professioneel en echt muzikaal, dat zouden de mensen niet snel zeggen van drie giecheltrienen”, kregen de meiden te horen van de twee iconen.

Uiteindelijk kregen ze de raad om zich gewoon te amuseren en na het eerste optreden was de druk weg. “De rest van de week was top en hebben we veel plezier gemaakt”, bekenden ze aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

538 Koningsdag volledig uitverkocht

Next Article

Wolter Kroes uit kritiek op Jandino Asporaat: “Hij wil aandacht”

You might be interested in …

Showbiss.nl