14/04/2024
Antwerpen, BE 14 C

De Nederlandse showbiss

Daar let volkszanger John de Bever wel voor op

Foto: SBS6

Dat op televisie komen wel wat doet met een mens, daar weten volkszanger John de Bever en zijn partner en manager Kees Stevens alles van sinds ze met ‘De Bevers’ hun eigen succesvolle reallifesoap hebben op RTL5. Vooral voor Kees was het een hele aanpassing om via de serie ook in de belangstelling te komen staan. Al geeft de van nature onzekere Kees wel toe dat het zijn zelfvertrouwen een boost heeft gegeven.

“Door op televisie te komen, krijg je wel meer zelfvertrouwen”, citeert Party. “Mensen vinden het heel leuk, gezellig en willen bij je zijn. Dus wordt je zekerder van jezelf.” Terzelfdertijd beseft Kees dat het succes, vooral voor hem, morgen zomaar weer voorbij kan zijn. Voor hem draait het dan ook nog steeds allemaal om John: “Nu zijn wij als ‘De Bevers helemaal leuk en hot, maar volgend jaar kan het anders zijn en dan moet John gewoon ergens een half uurtje zingen en is het voor mij klaar”, klinkt het nuchter.

Het koppel waakt er daarom over dat het succes van vandaag hen niet naar het hoofd stijgt: “John en ik willen nooit arrogant worden of vervelend doen”, stelt Kees. “Ik kan daarom echt geraakt zijn als mensen over ons schrijven dat wij nu naast onze schoenen lopen, want dat is niet waar. John en ik zijn nog precies dezelfde als vóór het succes”, meent hij stellig.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Prinses Laurentien blikt terug op haar jeugd

Next Article

Tekstschrijver André Hazes: “Wij zijn zoveel nachten door gegaan”

You might be interested in …

Showbiss.nl