15/04/2024
Antwerpen, BE 7 C

De Nederlandse showbiss

Collega-artiesten reageren op vervolging Marco Borsato

Foto: Dirk Verbocht

Het nieuws dat hitzanger Marco Borsato alsnog vervolgd zal worden voor vermeende ontucht met minderjarigen, is ook bij collega-artiesten ingeslagen als een bom. Dat lezen we in het magazine Party.

Onder andere ook bij zanger Wolter Kroes, die zich eerder nog liet ontvallen dat hij “helemaal niets gelooft” van de beschuldigingen tegen Marco. Al is hij inmiddels voorzichtiger: “Ik ga er helemaal niks meer over zeggen tot ik weet wat de uitspraak van de rechter wordt. Laten we gewoon afwachten, ik ben heel benieuwd”, reageert hij nu. En ook volkszanger Dario mengt zich in het debat. Hij vindt het niet kunnen dat Marco nu al twee jaar ‘afgestraft’ wordt zonder enige vorm van proces te hebben gehad.

“Je hoeft in dit vak als BN’er maar wat te flikken en je staat in het nieuws. En ze kunnen je maken of breken. De muziek van Marco wordt al twee jaar niet meer gedraaid, of dat terecht is of niet weet nog niemand. Dat zal achteraf moeten blijken als de rechter geoordeeld heeft.” Al laat Dario er geen twijfel over bestaan dat áls Marco effectief zijn handen gebrand heeft, hij wat hem betreft gerust ook zwaar gestraft mag worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Mart Hoogkramer klimt uit een diep dal: “Ik was mezelf niet meer”

Next Article

Jeroen van der Boom openhartig over zijn financiën

You might be interested in …

Showbiss.nl