29/05/2024
Antwerpen, BE 16 C

De Nederlandse showbiss

Bridget Maasland: “Waarom zou je dat nu doen?”

Foto: Brunopress.nl

Ze vindt het heel opmerkelijk

Het leek allemaal zo mooi te zijn voor Leontine Ruiters en John Huiberts. Leontine leek de liefde terug gevonden te hebben na de vele problemen met Marco Borsato, maar het heeft jammer genoeg niet mogen zijn.

Leontine stelde John enkele maanden geleden nog officieel voor door een fotograaf foto’s te laten maken van hen twee op het Spaande eiland Ibiza. Maar de liefde was dus maar van korte duur.

Presentatrice Bridget Maasland heeft zo haar bedenkingen bij die fotoreportage. Zij moet toegeven dat ze heel erg verbaasd was dat Leontine zelf contact had opgenomen met een fotograaf.

“Waarom zou je dat dan doen? Waarom zou je de paparazzi bellen als je het nog niet weet”, vroeg Maasland zich af in ‘RTL Boulevard’.

Een collega van Bridget vindt de fotoshoot van Leontine ook erg opmerkelijk. “Nog geen zeven dagen geleden waren ze héél voorzichtig en nu doen ze eigenlijk de beroemde Sylvie Meis-tactiek. Je land om tien over één op Ibiza, dan app je even naar de paparazzi van: ‘Ik land daar en dan kom ik heel nonchalant door die deur’. En dan word je toevallig op de plaat vastgelegd.’”, citeert Weekend de collega van Bridget

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Ex Peter Gillis praat mond voorbij: “Ik ben al veel langer single”

Next Article

Welmoed Sijtsma: “ik voelde me eenzaam”

You might be interested in …

Showbiss.nl