Bonnie St. Claire over haar plotse scheiding

Foto: Showbiss.nl

De scheiding van Bonnie St. Claire kwam als een donderslag bij heldere hemel. Niemand had dit verwacht, zeker niet nu ze net haar leven terug wat op de rails had.

Toch ziet ze het volgens Party niet als rampspoed. “Anne Jan en ik hebben er heel goed over kunnen praten. Uiteindelijk hebben we samen de knoop doorgehakt”, vertelt ze openhartig.

Ze blijven elkaar wel nog heel veel zien. Het apart wonen deed hen blijkbaar goed, want daar ontstonden alle frustraties. “Anne Jan heeft een heel ander beroep dan ik. Hij werkt in de uitvaartzorg maar ook in een taxibedrijf. Soms komt hij ’s nachts of ’s ochtends thuis, als ik moet slapen. Dan moest het rustig zijn en dacht ik er steeds aan dat onze hond Bibi niet mocht blaffen”, aldus Bonny aan Party.

Die situatie was volgens haar onhoudbaar want zij wil uitslapen tot ze vanzelf wakker wordt en dat ging niet meer.

Bijgevolg stelde ze dus voor dat hij ergens anders ging wonen zodat ze elk hun levensritme konden aanhouden zonder de ander ermee lastig te vallen. En blijkbaar werkt dit voor hen want ze bevestigd dat ze Anne Jan nog steeds graag ziet. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.