29/05/2024
Antwerpen, BE 15 C

De Nederlandse showbiss

Bonnie St. Claire blikt terug op haar turbulente jaren

Foto: Showbiss.nl

Zangeres Bonnie St. Claire kampte jarenlang met een alcoholprobleem. Maar op 1 oktober 2018 zei ze de drank alsnog definitief vaarwel. Op dat moment had ze door haar drankverbruik al af te rekenen met een ernstige leveraandoening.

In een interview met Weekend blikt ze terug op haar turbulente jaren en vertelt ze hoe blij ze is dat die periode achter haar ligt. “Ik voel me een stuk beter nu ik niet meer drink”, verzekert ze. “Als je leven bestaat uit alleen maar alcohol en het houdt je ’s ochtends al bezig dan is dat niet goed. Daar ben ik vanaf en dan gaat er een wereld voor je open”, meent Bonnie. 

“Dat is heel raar, want als je een borreltje drinkt, denk je: nou ben ik niet nerveus meer. Maar de waarheid is: als je helemaal niet meer drinkt, ben je ook helemaal niet meer nerveus.” En stoppen met drinken heeft haar nog wat goeds opgeleverd, want doordat ze stopte met drinken werd ook het contact met haar familie weer hersteld. “En dat is geweldig”, wil Bonnie hierover tot slot nog kwijt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Dries Roelvink staat voor een mooie uitdaging

Next Article

Maxime Meiland vraagt opslag

You might be interested in …

Showbiss.nl