Big Brother beledigt oud-bewoners

Play4

Er zit iemand op de redactie van ‘Big Brother’ die het Nederlands duidelijk niet beheerst. “Er kwamen een paar oude bewoners het huis in”, stond er op de Instagram Stories van Big Brother.

‘Oude bewoners’, echt? Het lijkt er dus wel op dat de snotneus op de redactie Judy, Chelsea en Chayron als ‘oud’ omschrijft. Niet dus!

Judy, Chelsea en Chayron zijn oud-bewoners, géén oude bewoners. Het is alweer superduidelijk dat steeds meer mensen het Nederlands niet meer onder de knie krijgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.