Berget Lewis opnieuw verliefd

Foto: Showbiss.nl

Zangeres Berget Lewis heeft opnieuw de liefde gevonden. Dat bevestigt ze zelf tegenover het weekblad Story.

“We zijn heel happy samen”, klinkt het uit haar mond. Maar meer details over wie haar nieuwe geliefde is en wat hij doet, deelt ze voorlopig niet. Het is haar alvast van harte gegund om de Ware Jacob eindelijk tegen te komen. De zangeres kan immers niet bepaald terugkijken op een rooskleurig liefdesleven.

In 2012 dacht ze met haar droomman Sebastiaan te trouwen, maar anderhalf jaar later scheidde ze alweer van hem. Kort na die breuk was het politieman Ramon die haar hart wist te veroveren en met wie ze ging samenwonen, maar ook die relatie was geen lang leven beschoren. Haar relatie met chef-kok Maik bleek dan weer niet bestand tegen het thuis op elkanders lip zitten toen de coronacrisis uitbrak. We hopen dan ook van harte dat Berget dit keer meer geluk heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.