29/05/2024
Antwerpen, BE 16 C

De Nederlandse showbiss

André van Duin: “Ik kan slecht alleen blijven”

Foto: Brunopress.nl

Hij heeft graag iemand om hem heen

Drie jaar geleden moest André van Duin afscheid nemen van zijn partner Martin. De man overleed na een ziekte en had vrede genomen dat hij afscheid moest nemen van iedereen die hij lief had.

André zelf was erg verrast over hoe Martin met zijn naderende einde omging. “Hij was er heel berustend in. Die was er ook helemaal niet verdrietig over eigenlijk. Hij heeft er geen moment over gehuild. Wij wel”, geeft André toe in Party.

Het lichaam van Martin werd na zijn dood geschonken aan de wetenschap, dat had hij altijd graag zo gewild. En dat zette André aan het denken.

“Ik heb dat eigenlijk al een beetje aan hem beloofd. Toen dacht ik namelijk, ja dat doe ik. Als een soort troost. Dan heeft het nog een beetje nut. Maar ja, ik heb nu een nieuwe partner en die denkt daar héél anders over.”

André is niet heel lang alleen geweest en dat vindt hij maar goed ook. “Ik kan slecht alleen blijven, of alleen zijn. Dus ik vind het prettig om iemand om me heen te hebben. In het geval van Fernando helemaal, want die ik ken ik eigenlijk al heel lang, al 35 jaar, dus eigenlijk gingen we verder waar we gebleven waren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Nieuw seizoen ‘De Verraders’ bij RTL

Next Article

Chantal Janzen pronkt met goede daad

You might be interested in …

Showbiss.nl