29/05/2024
Antwerpen, BE 16 C

De Nederlandse showbiss

André Hazes junior maakt liever grapjes over de erfeniszaak

Foto: Videoland

Dat er momenteel weinig rumoer is rond de rechtszaak tussen Roxeanne en Rachel Hazes over de erfenis van vader André, heeft volgens Party te maken met een eventueel nakend compromis tussen de twee. Ze zouden een aanslepende bodemprocedure willen vermijden. 

Rachel zou mogelijk geen recht hebben op de erfenis van haar overleden echtgenoot. Kort voor zijn dood, zouden zij immers besloten hebben te scheiden. 

In het testament van André Hazes senior zou toen zijn opgenomen dat Rachel bij een aangekondigde scheiding geen enkel recht zou hebben op wat dan ook uit de erfenis. Wie gelijk heeft, is de hamvraag, maar een lang juridisch gevecht willen beide partijen liefst vermijden. 

Als er een akkoord komt, is het lang niet zeker dat ze zich ook zullen verzoenen en dat Rachel dus ook haar kleinkind Fender weer mag zien. 

André Hazes junior houdt zich volgens Party helemaal buiten de erfeniskwestie. “Ik maak er liever grapjes over, terwijl dat misschien iets heel raars is, maar ik wil alleen maar positief”, haalt de zanger zijn schouders op. Al gelooft hij niet dat het ooit terug goedkomt en dat vindt hij triest en pijnlijk. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

Máxima wilde ook haar zusje Inés naar Nederland halen

Next Article

Jeroen van der Boom ontdooide de bikkelharde Hazes-weduwe

You might be interested in …

Showbiss.nl