André Hazes: “Ik zette mijn verdriet opzij”

Foto: Videoland

Op 23 september 2004 overleed Nederlands meest gevierde volkszanger op amper 53-jarige leeftijd. Het gevolg van een leven vol verslavingen. Zijn kinderen Roxeanne en André jr. waren op dat moment amper 11 en 10 jaar oud.

Toch nam die laatste na het overlijden van zijn vader de rol van de man in huis op, hoewel hij dus zelf nog piepjong was. Dat vertelde hij volgens Party in het Vlaamse tv-programma ‘Het Huis’.

“Ik zette mijn eigen verdriet opzij, zodat ik mijn moeder en zus kon opvangen”, klonk het bij de zanger. “Het zal je allicht niet verbazen dat ik in mijn jeugd echt wel een vaderfiguur heb gemist”, besluit André.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.