André Hazes bouwt verder aan zichzelf

Foto: VTM

Terwijl Monique Westenberg en haar zoontje Dré vakantie houden in het buitenland, bouwt André Hazes thuis verder aan zijn leven en comeback, zo valt in Story te lezen.

De fotograaf kon André vastleggen terwijl hij met een boodschappentas door de Amsterdams P.C. Hooftstraat aan het wandelen was. Het zal fans ongetwijfeld deugd doen om te zien dat André zijn leven ogenschijnlijk terug op de rails aan het krijgen is.

Ook op muzikaal vlak gaat het goed met André. De zanger heeft met zijn nieuwe schrijversteam een nieuwe frisse richting ingeslagen en dit lijkt goed aan te slaan bij het brede publiek.

Toch verzekert André dat hij ook altijd de échte Hazes-nummers zal blijven zingen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.