22/06/2024
Antwerpen, BE 14 C

De Nederlandse showbiss

Amalia betrokken in Photoshop-rel

Foto: Gemmy Woud-Binnendijk /RVD

De Spaanse pers mag dan wel enorm veel aandacht besteden aan kroonprinses Amalia. Het gaat voornamelijk om roddels en geruchten. Nu betrekken ze Amalia weer in een Photoshoprel. Wat is er aan de hand?

De Spaanse roddelpers schrijft lustig over het liefdesleven van Amalia waarbij het ene gerucht nog straffer is dan het andere, maar nu duiken ze ook in het fotoarchief van onze kroonprinses. En dan komen ze met een opvallende onthulling…

Ditjes en Datjes ontdekte dat er in de Spaanse media ophef is ontstaan over de foto’s van Amalia die werden vrijgegeven na de jaarlijkse zomerfotosessie uit 2020. Eén ding is duidelijk volgens de Spaanse media…

Een Spaanse website beweert dat de foto’s waar Amalia alleen op te zien is allemaal bewerkt werden met Photoshop. Op welke manier werden de foto’s bewerkt?

“Het is duidelijk dat de foto’s bewerkt zijn met Photoshop om de prinses er slanker uit te laten zien”, lezen we op Ditjes en Datjes een bewering uit de Spaanse media. “Ook haar gezicht lijkt slanker gemaakt te zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

Previous Article

“Duncan Laurence maakte vreemde beslissingen”

Next Article

Josje blikt terug op periode bij K3: “het maakte me zenuwachtig”

You might be interested in …

Showbiss.nl