‘Ali B woont gescheiden van zijn vrouw’

Byadmin

22/02/2023
Showbiss.nl

Hoe zou het met Ali B zijn? Het is al even stil rond hem, hoe zou dat nu komen? Jawel, door de beschuldigingen die vorig jaar geuit werden na mogelijk grensoverschrijdend gedrag bij The Voice Of Holland.

Deze week staat Ali B in de Story, zelfs op de cover. “Beschuldigingen seksueel wangedrag de reden? Ali B woont nu gescheiden van zijn vrouw”, titelt het weekblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

Byadmin

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.