Waarom zijn André Hazes en Mart Hoogkamer plots besties?

André Hazes en Mart Hoogkamer hebben elkaar volledig gevonden sinds hun duet. Maar waarom zijn de twee zangers plots onafscheidelijke besties geworden?

“André blijft in alle omstandigheden heel erg zichzelf en ik denk dat dat zijn grootste kracht is”, vertelt Mart Hoogkamer in Dag Allemaal wat hij zo bewondert aan André. Maar André komt toch echt wel met een handleiding, legt het Belgische blad hem voor…

“Dat lukt aardig. Je werkt natuurlijk graag met iemand die zichzelf blijft en eerlijk is. En als je dan ook nog eens matcht met elkaar, dan is dat mooi meegenomen. Dat is het fijnste wat er is”, aldus Mart Hoogkamer in Dag Allemaal. En André Hazes junior wil daar één iets aan toevoegen…

“Weet je wat het lekkere is in deze samenwerking? Ik schaam me totaal niet bij Mart”, komt André Hazes tussenbeide. “En we vertrouwen elkaar blindelings”, voegt Mart Hoogkamer eraan toe. En dan ziet André één groot voordeel aan hun samenwerking…

“Als iets goed is, zeggen we het elkaar, maar ook als iets anders moet of als we iets beter niet zouden doen. We steunen elkaar. Dat is, denk ik, de basis. Op deze leuke manier kunnen we nog jaren door met elkaar.” Komt er dan nog een vervolg aan hun samenwerking?

“Kijk, we zijn goed bevriend geraakt en dat speelt zeker mee. Ik sluit het niet uit, en af en toe samen in een tv-programma optreden kan ook altijd”, ziet Mart Hoogkamer het al groots. André voegt er het volgende aan toe.

“Wij hebben los van elkaar nog onze solocarrières natuurlijk. Maar als ik eraan denk dat dit nu een beetje naar z’n einde loopt, vind ik dat toch wel jammer. Ik heb veel lol gehad de voorbije maanden”, vertelt André Hazes in Dag Allemaal hoe de periode van de zomeroptredens verlopen is voor het gelegenheidsduo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbiss.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.